onsdag 23 maj 2012

BYTE

På måndag görs bytet, Nicke hemma med lilleman Ivar och Empan iväg på jobb till Krogen. Missförstå mig rätt nu, ska bli skönt att få jobba lite. Älskar ju att vara hemma med Ivar. Men skönt att få komma hemifrån och vara till lite mer nytta.

Händer annars här hemma då? Jo Ivar kryper för fullt nu samt tar tag i möbler och saker för att ställa sig upp. Så nu åker babyrulisstolen ner i källaren, han råkade ramla ur den idag eftersom han ska fånga saker som han tappat. Suck, den som var så bra, haha. Ha även sett tand nr 3 idag, antagligen därför han är så mammig och kinkig idag på eftermiddagen. Hopplöst att försöka göra något.

Var iväg med Milla till stan idag. Åt Fish and chips med aoili på Havtorn, drack kaffe hos Anton och shoppade lite. Hittade till Ivar en farfarströja, kofta, mockasiner, 2 par sockor och en keps för 12 €, inga pengar alls ju, då är det kul att handla! Hittade även ett par arbetsbyxor till moooi.

Imorgon ska det handlas och förberedas för mammaskumpan som blir av på fredag, in med en massans skumpa på kylning! Och på lördag ska det grillas hos Dessa och Chrisse. Naaajs!

Neeeh, det här duger inte. Äta kanske!?

C ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar